Termeni si conditii TravelRO.ro

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE SI SERVICII

REZERVARI HOTELIERE FARA COMISION, CU PLATA DIRECT LA HOTEL.
Site-ul TravelRO.ro opereaza ca portal de rezervari hoteliere pentru unitatile de cazare din Romania. TravelRo.ro ofera acces gratuit utilizatorilor la baza de date a sistemului. Facem tot posibilul sa prezentam unitatile de cazare cat mai obiectiv. Textele, imaginile si facilitatile prezentate ne sunt oferite de catre hoteluri, acestea purtand raspunderea pentru veridicitatea datelor, TravelRo.ro nu poate fi facut responsabil pentru eventualele erori. De asemenea, TravelRo.ro nu poate fi raspunzator pentru calitatea serviciilor de cazare si masa prestate de hoteluri, orice reclamatie in acest sens se va depune de catre turist direct la receptie.

TARIFE
Tarifele TravelRo.ro sunt extrem de competitive. Fiind unul dintre liderii pietei rezervarilor on-line din Romania, TravelRo.ro desfasoara o politica orientata spre client, prin oferirea de servicii de cazare la preturi foarte mici pe piata. Tarifele fiecarui hotel sunt prezentate atat in pagina acestuia din site, cat si in documentul expediat catre clienti si este specificat daca acestea cuprind sau nu TVA, taxe locale si mic dejun. Achitarea acestora revine in totalitate clientului.

SERVICIU GRATUIT
Spre deosebire de multe alte site-uri de rezervari, nu exista nici o taxa de rezervare. TravelRo.ro opereaza pe baza de comision acordat de catre hoteluri , si niciodata nu va adauga peste tariful de receptie al unitatilor de cazare. Implicit, clientul, rezervand cu TravelRo.ro nu va plati mai mult decat ar fi platit rezervand direct la hotel. Mai mult decat atat, datorita fluxului de rezervari, tarifele de vanzare prin TravelRo.ro sunt mai bune decat tarifele obtinute direct.

EFECTUAREA REZERVARILOR.
Rezervarile pot fi facute telefonic, apeland call-centerul TravelRo.ro la 03171HOTEL (0317146835) sau online in paginile dedicate hotelurilor din site
* Spre deosebire de celelalte sisteme de rezervari:
- Disponibilitatea camerelor hotelului ales se comunica pe loc.
- Clientul primeste confirmarea scrisa pe e-mail sau fax, in maximum 60 de minute de la apel.

MODALITATI DE PLATA SI GARANTARE
TravelRo.ro este unicul sistem de rezervari din Romania ce opereaza exclusiv cu plata clientului direct catre hotel. Astfel, exista siguranta rezervarii, oprirea camerelor solicitate si obtinerea celui mai bun tarif. In cazul in care, in confirmarile primite nu se specifica altfel (garantare cu avans catre hotel datorita unor grade de ocupare ridicate) plata se va efectua Direct la receptia hotelului.

ANULAREA REZERVARILOR GARANTATE CU AVANS
Solicitarea garantarii cu avans (transfer bancar) este solicitata de catre hoteluri strict in perioadele de ocupare ridicata, cand neprezentarea ar produce daune (cost de nevalorificare) hotelului rezervat. Poate aparea, dar nu se rezuma la : sezon estival, sarbatori .
Rezervand cu TravelRo.ro, se va considera ca utilizatorul incheie o conventie cu hotelul rezervat. Anularile se fac direct catre hotel, in forma scrisa, pe fax. Fiecare hotel are o politica proprie de anulare, furnizata catre TravelRO si este specificata atat in confirmarea primita de la TravelRo.ro, cat si pe pagina fiecarui hotel. In caz ca nu se specifica altfel, anularile vor respecta urmatorii termeni:
1. Daca anularea se face respectand politica de anulare a hotelului, anularea nu implica penalizari, iar clientului i se va returna, integral, de catre hotel, avansul platit.
2. Daca anularea se face incalcand termenii specificati, hotelul va retine prima noapte de cazare.
3. Neprezentarea la cazare (no-show), implica, de asemenea o penalizare reprezentand prima noapte de cazare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. ViaHotel S.R.L. (TravelRo.ro) respecta standardele etice si legale in privinta protectiei datelor cu caracter personal. Astfel, TravelRo.ro nu va furniza niciodata datele unui client sau a unei rezervari, unei alte terte persoane/companii, in afara hotelului rezervat.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, TravelRO.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia rezervarilor lor prin TravelRO.ro, informarea hotelurilor partenere privind datele rezervarilor facute de clientii TravelRO, activitati reclama marketing si publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului
Prin utilizarea TravelRO.ro sau apelarea telefonica a travelro.ro declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a TravelRO si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de travelro si partenerii sai contractuali, pentru scopurile declarate mai sus.
De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre TravelRO.ro partenerilor sai contractuali, cu respectarea scopurilor prelucrarii definite anterior.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa sediului TravelRO.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, TravelRO.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. TravelRO.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul TravelRO sau telefonic poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

DISPOZITII FINALE
Toate materialele prezentate pe TravelRo.ro se supun legii copyright-ului si nu pot fi preluate decat cu acordul scris al S.C. ViaHotel S.R.L.
TravelRo.ro isi rezerva dreptul de a modifica, fara notificare, orice termen al acestui contract precum si orice modificare a datelor din website.
1. Societatea poate modifica sau anula, oricand, orice rezervare inregistrata eronat sau al carei posesor nu poate fi contactat telefonic.
2. Prevederile prezentui document, alaturi de cele cuprinse in documentul de confirmare a rezervarii, reprezinta conditii obligatorii pentru agentia ViaHotel si turisti, si au valabilitatea unui contract incheiat intre acestia.
3. Posibilele litigii izvorâte între părti vor fi solutionate pe cale amiabilă, în caz contrar vor fi solutionate de către instantele competente din raza teritorială a agentiei TravelRo.

DATE IDENTIFICARE:

S.C. ViaHotel S.R.L.
Bulevardul Fratii Golesti, Nr. 25, Etaj 2, Pitesti, Judet Arges, Cod postal 110174
C.U.I: RO 33903927
Nr.reg.com: J03/1599/2014
IBAN : RO38 INGB 0000 9999 0475 2257 ING BANK PITESTI
Agentia de turism ViaHotel
Licenta nr. 7319
Polita asigurare Seria I NR. 50858 - OMNIASIG - valabila pana la data de 25.02.2019
Telefon rezervari : 0317146835
E-mail:
Web: www.travelro.ro