Termeni si conditii TravelRO.ro

1000 de hoteluri in Romania

 • 1 1000 de hoteluri in Romania
 • 2 Confirmarea pe loc
 • 3 Platesti direct la hotel
 • 4 Pret minim garantat
 • 5 Fara carte de credit

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE SI SERVICII

REZERVARI HOTELIERE FARA COMISION, CU PLATA DIRECT LA HOTEL.
Site-ul TravelRO.ro opereaza ca portal de rezervari hoteliere pentru unitatile de cazare din Romania. TravelRo.ro ofera acces gratuit utilizatorilor la baza de date a sistemului. TraveRO.ro detine un contract direct cu fiecare unitate de cazare prezenta pe site. TravelRO va asista turistii pentru desfasurarea in bune conditii a rezervarii efectuate prin website-ul nostru.


UTILIZAREA SITE-ULUI TRAVELRO.RO
1. Facem tot posibilul sa prezentam unitatile de cazare cat mai obiectiv. Textele, imaginile si facilitatile prezentate ne sunt oferite de catre hoteluri in baza contractului, acestea purtand raspunderea pentru veridicitatea datelor. TravelRo.ro nu poate fi facut responsabil pentru eventualele erori.

2. Utilizand acest Site sau comandand serviciile turistice prin intermediul call center-ului, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

3. Aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul sunt strict in sarcina acestuia. TravelRO nu poate fi facut raspunzator pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

4. Depunem toate eforturile pentru a mentine buna functionare a site-ului dar nu putem garanta functionare 100% sau prevenirea tuturor atacurilor hacking sau infectare cu virusi si nu putem fi facuti raspunzatori pentru eventualele pierderi. Se recomanda utilizatorului in general la navigarea pe internet detinerea unui program antivirus.

5. TravelRO este indreptatit sa blocheze oricarui utilizator accesul la website daca considera ca generaza prejudicii de orice fel.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

 • Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
 • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
 • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase
 • Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
 • Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site

SERVICIU GRATUIT
Spre deosebire de multe alte site-uri de rezervari, nu exista nici o taxa de rezervare. TravelRo.ro opereaza pe baza de comision acordat de catre hoteluri , si niciodata nu va adauga peste tariful de receptie al unitatilor de cazare. Implicit, clientul, rezervand cu TravelRo.ro nu va plati mai mult decat ar fi platit rezervand direct la hotel. Mai mult decat atat, datorita fluxului de rezervari, tarifele de vanzare prin TravelRo.ro sunt mai bune decat tarifele obtinute direct.


TARIFE
Tarifele TravelRo.ro sunt extrem de competitive. Fiind unul dintre liderii pietei rezervarilor on-line din Romania, TravelRo.ro desfasoara o politica orientata spre client, prin oferirea de servicii de cazare la preturi foarte mici pe piata. Tarifele fiecarui hotel sunt prezentate atat in pagina acestuia din site, cat si in documentul expediat catre clienti si este specificat daca acestea cuprind sau nu TVA, taxe locale si mic dejun. Achitarea acestora revine in totalitate clientului.


EFECTUAREA REZERVARILOR.
1. Inainte de a lansa comanda, clientul trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile TravelRO.ro si politica de protectie a datelor personale, bifand casuta de accept.
2. Rezervarile pot fi facute telefonic, apeland call-centerul TravelRo.ro la 03171HOTEL (0317146835) sau online in paginile dedicate hotelurilor din site.
3. Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuata pe Site sau prin call center va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la TravelRO.ro
* Spre deosebire de celelalte sisteme de rezervari:
- Disponibilitatea camerelor hotelului ales se comunica pe loc. Tarifele afisate sunt in functie de disponibilitatea hotelurilor.
- Clientul primeste confirmarea scrisa pe e-mail sau fax, in maximum 60 de minute de la apel.

MODALITATI DE PLATA SI GARANTARE

 • TravelRO nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (carti de identitate, pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.


RATA DE SCHIMB
Ratele de schimb cotate pe site si cele la care se genereaza rezervarile sunt stabilite de hoteluri. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.


MODALITATI DE PLATA SI GARANTARE
TravelRO este unicul sistem de rezervari din Romania ce opereaza exclusiv cu plata clientului direct catre hotel. Astfel, exista siguranta rezervarii, oprirea camerelor solicitate si obtinerea celui mai bun tarif. In cazul in care, in confirmarile primite nu se specifica altfel (garantare cu avans catre hotel datorita unor grade de ocupare ridicate) plata se va efectua Direct la receptia hotelului.


ANULAREA REZERVARILOR GARANTATE CU AVANS
1. Necesitatea garantarii cu avans (transfer bancar) este solicitata de unele in perioadele de ocupare ridicata, cand neprezentarea ar produce daune (cost de nevalorificare) hotelului rezervat. Poate aparea, dar nu se rezuma la : sezon estival, sarbatori . 2. Rezervand prin TravelRo.ro, se va considera ca utilizatorul incheie o conventie direct cu hotelul rezervat. Anularile si modificarile se fac direct catre hotel, in forma scrisa, pe fax. Fiecare hotel are conditii de rezervare si o politica proprie de anulare proprie, furnizata catre TravelRO pe baza contractului. Acestea sunt specificate atat pe paginile hotelurilor din TravelRO cat si in confirmarile de rezervare primite. Pentru anulari, in caz ca nu se specifica altfel, politica este urmatoarea: 1. Daca anularea se face respectand politica de anulare a hotelului, anularea nu implica penalizari, iar clientului i se va returna, integral, de catre hotel, avansul platit. 2. Daca anularea se face incalcand termenii specificati, hotelul va retine prima noapte de cazare. 3. Neprezentarea la cazare (no-show), implica, de asemenea o penalizare reprezentand prima noapte de cazare.


NEWSLETTER
Puteti subscrie la newsletter-ul TravelRO.ro, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.


LEGATURI CATRE ALTE SITEURI
Acest site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. TravelRO nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.


DISPOZITII FINALE
1. Toate materialele prezentate pe TravelRo.ro se supun legii copyright-ului si nu pot fi preluate decat cu acordul scris al S.C. ViaHotel S.R.L.
2. TravelRo.ro isi rezerva dreptul de a modifica, fara notificare, orice termen al acestui contract precum si orice modificare a datelor din website si a continutului site-ului.
3. Societatea poate modifica sau anula, oricand, orice rezervare inregistrata eronat sau al carei posesor nu poate fi contactat telefonic.
4. Prevederile prezentui document, alaturi de cele cuprinse in documentul de confirmare a rezervarii, reprezinta conditii obligatorii pentru agentia ViaHotel si turisti, si au valabilitatea unui contract incheiat intre acestia.
5. Posibilele litigii izvorāte īntre parti vor fi solutionate pe cale amiabila, īn caz contrar vor fi solutionate de catre instantele competente din raza teritoriala a agentiei TravelRO. Legea guvernanta este legea Romaniei.
6. Conform OG 34/2014 , TravelRO nu are o politica de returnare a produselor.
7. TravelRO.ro nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.
8. TravelRO.ro nu este responsabila pentru pierderile directe si/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fara a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum si orice alte informatii incorecte comunicate si/sau preluate de la hoteluri sau de catre toti si/sau oricare dintre societatile partenere care furnizeaza servicii turistice prin intermediul TravelRO.


DATE IDENTIFICARE:

S.C. ViaHotel S.R.L.
Str. Carpati, nr. 2, Pitesti, Jud. Arges
C.U.I: RO 33903927
Nr.reg.com: J03/1599/2014
IBAN: RO38 INGB 0000 9999 0475 2257 ING BANK PITESTI

Agentia de turism ViaHotel - Intermediara, cu activitate Exclusiv Online
Licenta nr. 1112/ 27.01.2021
Telefon rezervari: 0317.146.835
E-mail:
Web: www.travelro.ro

Licenta de turism ViaHotel