Hotel Santana Neoklinik Moneasa - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Santana Neoklinik stea Moneasa

Adresa: Str. Moneasa, Nr. 74, Moneasa
La acest hotel momentan nu se pot face rezervari pe website-ul nostru.
Hotel Santana Neoklinik - Moneasa - poza 1 - travelro Hotel Santana Neoklinik - Moneasa - poza 2 - travelro
Hotelul Santana Neoklinik este localizat in statiunea Moneasa, la poalele Muntilor Codru - Moma, la altitudinea medie de 280 m, zona in care apele termo-minerale au o temperatura medie de 25 - 32 de grade si sunt bicarbonatate, calcice, magnezice, sodice, cu certe proprietati curative, la doar 110 km de Arad si la 20 km de oraselul Sebis.

Datand din 1985 si complet renovat la inceputul anului 2013, hotelul dispune de 40 camere duble si 2 apartamente. Toate camerele sunt amenajate modern si dotate cu: mobilier nou, grup sanitar propriu cu cabina de dus, tv si internet. In incinta hotelului se regaseste un centru de recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Baza de tratament este moderna si avansata oferind servicii de inalta calificare, si dispune de: salon de masaj classic si pat cu pietre de jad, tunel cu inflarosu, sala de kinetoterapie dotata cu aparate performante, piscina incalzita la 33-34 de grade, tratamente de fizioterapie si ozonoterapie pentru: afectiunile reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale de tip inflamator, sechele posttraumatice, afectiuni ale sistemului nervos central si periferic, afectiunile vasculare periferice. Restaurantul, cu o capacitate de 200 locuri, pune la dispozitie un meniu bogat de preparate traditionale. Alte facilitati sunt: minibar, terasa, parcare supravegheata video.

Hotel Santana Neoklinik - Moneasa - poza 3 - travelro Hotel Santana Neoklinik - Moneasa - poza 4 - travelro
Facilitati hotel fax la dispozitia turistilor internet cablu internet wireless masaj parcare piscina acoperita restaurant sala de fitness seif la receptie terasa
Facilitati camera tv in camera internet in camera incalzire centrala frigider in camera camere cu balcon baie in camera

Tarife Hotel Santana Neoklinik Moneasa - plata la hotel

Momentan nu se pot face rezervari pentru aceasta locatie!

Tarifele includ:
DA NU
Ora hoteliera Hotel Santana Neoklinik:
14:00:00 12:00:00