Hotel Pensiunea Delta Dunarii Tulcea - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Pensiunea Delta Dunarii stea Tulcea

Adresa: Strada Portului, Nr. 34B
La acest hotel momentan nu se pot face rezervari pe website-ul nostru.
Hotel Pensiunea Delta Dunarii - Tulcea - poza 1 - travelro Hotel Pensiunea Delta Dunarii - Tulcea - poza 2 - travelro
Pensiunea Delta Dunarii se bucura de o amplasare ideala pentru turistii ce vor sa se bucure de un sejur in orasul numit si "Poarta Deltei Dunarii", fiind amplasata chiar pe faleza.

Pensiunea Delta Dunarii ofera 40 de locuri de cazare in cele 16 camere placute si elegante, clasificate la 3*. Fiecare camera dispune de facilitati moderne precum televizor, frigider, aer conditionat, grup sanitar propriu cu cabina de dus, internet wireless, incalzire, de asemenea si balcon. De pe balcon se poate admira superba Dunare, un peisaj cu care vrei sa adormi si cu care sa te trezesti. Pozitionarea ideala ofera pensiunii un aer placut si intim, un loc care nu trebuie ratat, unde serviciile sunt de calitate, iar personalul la inaltime. De asemenea, sa nu uitam de restaurantul cu specific, ce isi rasfata oaspetii cu cele mai delicioase preparate. Terasa este locul ideal unde se poate savura cafeau de dimineata, iar peisajul completeaza perfect imaginea. Ca si alte facilitati, mentionam faptul ca animalele de companie sunt si ele acceptate, se poate achita cu cardul, iar parcarea este gratuita.

Hotel Pensiunea Delta Dunarii - Tulcea - poza 3 - travelro Hotel Pensiunea Delta Dunarii - Tulcea - poza 4 - travelro
Facilitati hotel accepta animale bar internet wireless parcare plata cu cardul restaurant sala de mese terasa
Facilitati camera uscator par tv in camera internet in camera incalzire centrala frigider in camera camere cu balcon baie in camera aer conditionat in camera
Tarifele includ:
DA NU
Ora hoteliera Hotel Pensiunea Delta Dunarii:
14:00:00 12:00:00