Hotel Havana Constanta - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Havana stea Constanta

Adresa: Strada Stefan Mihaileanu, Nr 54
La acest hotel momentan nu se pot face rezervari pe website-ul nostru.
Hotel Havana - Constanta - poza 1 - travelro Hotel Havana - Constanta - poza 2 - travelro
Hotelul Havana beneficiaza de o pozitionara centrala, chiar langa spitalul Judetean Constanta, la doar 10 minute de mers pe jos fata de plaja Modern.

Hotelul Havana este clasificat la categoria 3 * superior, si vine in intampinarea turistilor sai cu 18 camere duble si triple, moderne si spatioase. Toate camerele dispun de facilitati moderne, ce va vor asigura tot confortul : aer conditionat, balcon, internet wireless de mare viteza, grup sanitar propriu, frigider, telefon, televizor, incalzire centrala si uscator de par. Mobilierul este modern, camerele sunt foarte spatioase si aerisite. Hotelul accepta si animale de companie,exista internet wireless in toate spatiile comune, inclusiv in livingul special amenajat daca doriti sa serviti o cafea de la bar. Receptia este deschisa non-stop, iar parcarea este gratuita in limita disponibilitatii. Printre numeroasele facilitati ale hotelului Havana putem enumera : camere pentru nefumatori, room service, mic dejun inclus in tarif, receptie deschisa non-stop.

Hotel Havana - Constanta - poza 3 - travelro Hotel Havana - Constanta - poza 4 - travelro
Facilitati hotel accepta animale bar cutie de valori frigider in vila internet cablu parcare spalatorie tv in living
Facilitati camera uscator par tv in camera telefon in camera internet in camera incalzire centrala frigider in camera camere cu balcon baie in camera aer conditionat in camera
Tarifele includ:
DA NU
Ora hoteliera Hotel Havana:
18:00:00 12:00:00