Cazare hoteluri in Voineasa

1000 de hoteluri in Romania
Filtreaza hotelurile
Stele
Tipuri de camere
Oferte Generale
Oferte Sezoniere
Facilitati
Aboneaza-te
la oferte speciale
Medie hoteluri Voineasa 7.4 din 114 review-uri clienti reali.

Cazare la 4 Hoteluri in Voineasa

Rezervi pe TravelRO si platesti la hotel, fara garantare cu credit card.
Sortare
arata harta
Nota clienti 8.1
Hotelul Zan este localizat pe malul raului Lotru, la 4,5 km distanta fata de Valea Macesului din zona Voineasa, aproape de Lacul Vidra la doar 20 km si la 39 km de localitatea Brezoi, intr-un cadru natural deosebit, departe de zgomotul orasului. Stilul clasic imbinat cu rafinamentul si eleganta mobilierului creeaza o atmosfera placuta si intima ce va vor face sa reveniti de fie Ultima rezervare: acum 2 zile Tarife de la 130 RON/noapte/camera dubla. (md inclus)   Detalii  
Hotel Zan Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
Hotel Complex Vidra este localizat in centrul statiunii, langa lacul Vidra, la doar 2 km de Barajul Vidra si in apropiere de Cataractele Lotrului la aproximativ 6 km, la doar 20 min de mers cu masina fata de partia Ski Resort Transalpina. Hotel Complex Vidra este compus din 5 vile cu o capacitate de 76 de locuri structurate pe 38 de camereĀ  (5 apartamente si 33 de camere duble Ultima rezervare: acum 4 saptamani Tarife de la 122 RON/noapte/camera dubla. (md inclus)   Detalii  
Hotel Complex Vidra Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
somwehere intown Ultima rezervare: acum 6 zile Tarife de la 8 RON/noapte/camera dubla.   Detalii  
Hotel test2 Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
Pensiunea Dalia este amplasata pe malul lacului Lotru, in centrul statiunii Voineasa si intr-o zona pitoreasca in care domina linistea si verdele naturii inconjuratoare. Pensiunea Dalia cuprinde 2 corpuri si asigura o capacitate de cazare de 23 de locuri in 9 camere structurate dupa cum urmeaza: un corp dispune de 6 camere cu 2 si respectiv 3 locuri dotate cu bai individuale sa Tarife de la 70 RON/noapte/camera dubla.   Detalii  
Hotel Pensiunea Dalia Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
Hanul lui Traian este localizat la o distanta de 500m de Statiunea Voineasa, pe malul raului Voinesita, si la o distanta de 30km fata de Domeniul schiabil Transalpina. Hanul lui Traian are o capacitate de cazare de 16 locuri dispuse in 6 camere duble si un apartament. Camerele dispun de TV, frigider, internet, grup sanitar propriu si balcon. Restaurantul are posibilitatea de a La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Hanul lui Traian Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
In centrul statiunii Voineasa Cazare in camere dule si single pentru 331 persoane. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV-cablu si frigider. Restaurant, bar de zi, cofetarie, braserie, sala de spectacole, discoteca, teren de sport, baza de tratament proprie. La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Lotru Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
Hotelul Bradisor este situat in centrul statiunii Voineasa la doar 30 de km de partiile de ski zonei Transalpina. Hotelul Bradisor pune la dispozitia oaspetilor sai 60 de camere duble si 20 de camere single, toate dotate corespunzator clasificarii de 2 stele: televizor, frigider, balcon si baie proprie. Terenul de sport si sala de fitness sunt special amenjate pentru persoanele La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Bradisor Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
Hotelul Vidruta are o pozitionare excelenta, chiar in centrul statiunii Voineasa si la 20 de minute de partia Vidra. Hotelul Vidruta are o capacitate de cazare de 169 de camere dotate corespunzator acreditarii de 2 stele. Baza de tratament reprezinta un punct de atractie pentru majoritatea turistilor iar restaurantul si terasa pune la dispozitia oaspetilor sai diversificate pr La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Vidruta Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
Pensiunea Voinesita este pozitionata intr-un cadrul natural mirific, chiar la poalele muntelui Lotru, pe malul drept al raului Voinesita. Pensiunea Voinesita impresioneaza prin stilul rustic si panorama imprejurimilor, fiind destinatia ideala pentru o escapada din cotidian. Pensiunea pune la dispozitie turistilor sai 6 camere duble cu pat matrimonial dotate corespunzator clasif La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Voinesita Voineasa Cazare hoteluri Voineasa Arata harta
Aflata in judetul Valcea la o altitudine de aproximativ 800 de metri, localitatea Voineasa asigura un cadru natural deosebit datorita pozitionarii pe malul raului Lotru fiind recomandata pentru odihna, pentru tratarea asteniilor nervoase dar si pentru cei pasionati de pescuit. Ca si obiective turistice in aceasta zona pot fi considerate urmatoarele: padurea rezervatiei naturale Latorita, Pestera Laptelui situata la 20 de km distanta, hidrocentrala subterana Ciunget, lacul de acumulare Vidra (de pe raul Lotru), traseele turistice catre Cataractele Lotrului. Deschisa in urma cu un an, partia de ski Voineasa-Vidra reprezinta unul din cele mai importante obiective ale zonei Transalpina.
Feedback
www.anpc.gov.ro