Cazare hoteluri in Saturn

1000 de hoteluri in Romania
Filtreaza hotelurile
Stele
Facilitati
Aboneaza-te
la oferte speciale
Medie hoteluri Saturn 8.2 din 2 review-uri clienti reali.

Cazare la 0 Hoteluri in Saturn

Rezervi pe TravelRO si platesti la hotel, fara garantare cu credit card.
Sortare
arata harta
Hotelul Apartament TEEN este amplasat pe plaja din centrul statiunii Saturn, fiind inconjurat de o zona cu verdeata si arbori. In apropiere exista acces la mijloace de agrement de sezoni, inchiriere de ambarcatiuni de diverse tipuri -, plimbari cu trasura. Atractii turistice pe care le ofera Mangalia: echitatie la Herghelia Mangalia, vizite la muzee (arheologic si naval), la mo La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Teen Apart Hotel Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotelul Saturn este amplasat in zona centrala a statiunii, la circa 150m de plaja. Saturn este un hotel de lux, clasificat la 5 stele, deschis in 2007, cu dotari si facilitati aflate la cele mai inalte standarde europene. Este unul din hotelurile cu oferta de All Inclusive din Romania. Cazarea se face in 68 camere dubl (cu pat matrimonial) si 4 apartamente. Camerele duble sunt La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Saturn Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Amplasarea hotelului este in nordul statiunii, la 20m de plaja, la intrarea in Saturn dinspre Venus. Categoria este de 3 stele, este renovat complet, este un hotel turn, cu dotari de caltiate si moderne, majoritatea camerelor avand vedere la mare. Structura de cazare este de 283 camere double si 14 apartamente, dispuse pe 14 nivele. Camerele double sunt dotate cu tv, cablu tv, La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Balada Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotelul Cerna se afla in centrul statiunii, la numai 10m de plaja Hotelul Cerna are 302 locuri de cazare impartite pe 5 etaje, in camere single, double si apartamente. Dotarile camerelor sunt: tv, cablu tv, frigider, telefon, baie proprie cu dus si uscator de par, balcon. Alte facilitati oferite: restaurant, bar, terasa, seif, piscina, plaja privata, parcare. Foarte aproape se La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Cerna Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotel Hora este amplasat in nordul statiunii, la aproximativ 40m de plaja. Hotelul este clasificat la categoria 3 stele, a fost total renovat in 2005 si ofera conditii excelente de cazare, servicii, dotari si facilitati deosebit de bune. Hotelul, care este o constructie de 14 etaje, ofera cazare in 269 de camer duble si 14 apartamente, toate avand incalzire centrala. Camerele d La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Hora Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotelul Sirena 3*** este situat la 20 m de plaja, in partea nordica a statiunii. Este primul hotel din Saturn dinspre Venus. Hotelul este de categoria 3 stele, a fost total renovat in 2006 si este apreciat ca unul dintre cele mai bune de pe litoralul romanesc, oferind conditii excelente de cazare si apropierea de parcul acvatic din saturn, dar si posibilitati foarte bune de tra La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Sirena Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotelul este amplasat pe faleza Marii Negre, la 20m de plaja. Este hotel de 2 stele, are 327 camere double dotate cu : cablu tv, tv, baie proprie cu dus, balcon. Alte dotari hotel: restaurant cu 760 de locuri, bar de zi, terasa, parcare proprie. La restaurant puteti servi o multitudinume de meniuri, inclusiv dietetice. Masa se mai poate lua si la celelalte restaurante ale SC TH La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Aida Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotel Atena este situat foarte aproape de plaja, la 50m si la 1km distanta de gara din Saturn; se afla in sudul statiunii, pe faleza. Hotelul are categoria 2 stele, dispune de 231 de camere single, double si apartamente impartite pe 13 nivele si dotate cu : balcon, baie proprie cu dus, cablu tv, iar la cerere televizor si frigider. Facilitati oferite: restaurant cu 592 de locur La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Atena Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotelul Mures este situat in zona de centru-nord a statiunii, la aproximativ 200m de plaja. Este hotel de 2 stele, cu amenajari standard, nerenovat. Cazarea se face in 153 de camere duble, dispuse pe 4 etaje + parter. Camerele au baie proprie, iar cele de la etaj au balcoane. De la receptie se pot inchiria tv si frigider, jocuri de societate. Hotelul dispune de bar de zi, teras La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Mures Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotel Prahova se afla in zona central-nordica a statiunii, in spatele hotelului Cerna, la aproximativ 200m de apa marii. Clasificat la categoria de 2 stele hotelul ofera cazare in 153 de camere duble, dotate cu televizor si baie proprie. Restaurantul va sta la dispozitie cu preparate culinare din bucataria internationala, iar in zilele claduroase puteti servi masa chiar si pe t La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Prahova Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Amplasarea hotelului este in sudul statiunii, spre Mangalia, la 250m de plaja. Hotelul are categoria 2 stele, nerenovat, cu dotari standard ale acestei categorii. Structura de cazare este de 327 camere duble, cu grup sanitar propriu si balcoane la camerele de la etaj. De la receptie se pot inchiria tv si frigider. Hotel Tosca dispune si de restaurant si parcare proprie. La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Tosca Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotelul Siret se afla in centrul statiunii, la 20m de plaja. Este un hotel de 2 stele, detine un nr. de 153 camere duble dotate cu baie proprie cu dus, balcon. Hotelul dispune de restaurant, bar de zi, terasa de vara. Masa se poate servi la Restaurantul Siret, mic dejun bufet sau portie, pranzul si cina in sistem de bonuri valorice. La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Siret Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Hotelul Semiramis 2** este situat in centru Statiunii Saturn, la doar 20 metri de plaja. Are categoria 2 stele, nu este renovat si dispune de 327 camere duble, dotate cu baie proprie cu dus, balcon, etc. Hotelul detine restaurant, bar de zi, terasa, plaja privata. Animalele de companie nu se accepta. La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Semiramis Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta
Amplasat in centrul statiunii Saturn, la numai 20m de plaja, Narcis este un hotel de 2 stele, nerenovat, cu dotari standard. Dispune de un numar de 654 locuri de cazare, in camere single si double dotate cu bai proprii cu dus, balcon. Hotelul mai detine un restaurant, bar de zi, terasa si plaja privata. Masa se poate servi la restaurant, micul dejun bufet sau portii, pranzul si La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Narcis Saturn Cazare hoteluri Saturn Arata harta

Statiune balneoclimaterica , Saturn este situata in sudul litoralului romanesc si este cunoscuta datorita valorii terapeutice a namolului extras din mlastini care este mult mai benefica decat a cea namolului din Lacul Techirghiol. Pentru cei ce aleg sa isi petreaca vacantele in aceasta zona pot profita pentru a practica diferite sporturi nautice , pentru a vizita principalele obiective turistice din orasul Mangalia care este foarte apropiat ca si distanta de statiunea Saturn ( Pestera Movile ; Cetatea Callatis ; muzeul de Arheologie Callatis ; Incinta Romano-Bizantina ); de asemenea statiune detine numeroase terase si restaurante in aer liber cu cele mai scazute preturi de pe litoral.

Feedback
www.anpc.gov.ro