Cazare hoteluri in Calimanesti-Caciulata

1000 de hoteluri in Romania
Filtreaza hotelurile
Stele
Tipuri de camere
Oferte Sezoniere
Facilitati
Aboneaza-te
la oferte speciale
Medie hoteluri Calimanesti-Caciulata 7.6 din 265 review-uri clienti reali.

Cazare la 2 Hoteluri in Calimanesti-Caciulata

Plata direct la hotel, fara garantare cu credit card.
Sortare
arata harta
Situat la intrarea in Calimanesti, la doar 1km de centrul orasului, hotelul Orizont se afla chiar pe malul raului Olt. Hotelul Orizont va ofera cazare in 47 de camere astfel: 19 duble matrimoniale, 24 duble twin si 4 apartamente clasificate la 3 stele. Dotate cu televizor, telefon, balcon si baie proprie. Hotelul dispune de baza proprie de tratament, iar pentru relaxare puteti Ultima rezervare: acum 4 zile Tarife de la 198 RON/noapte/camera dubla. (md inclus)   Detalii  
Hotel Orizont Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Vila Themis este amplasata la intrare in Calimanesti, pe DN 7 si la aproximativ 2 km de Caciulata si Manastirea Cozia. Complet renovata in 2006, Vila Themis asigura conditii de cazare de 3 stele in 14 camere structurate in 8 duble, 3 single, 1 tripla si o camera cu 4 locuri: pat matrimonial si 2 paturi de o singura persoana. Toate camerele includ urmatoarele facilitati: mobilie Ultima rezervare: acum 2 saptamani Tarife de la 75 RON/noapte/camera dubla.   Detalii  
Hotel Vila Themis Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Hotelul Caciulata este amplasat ultracentral in cadrul statiunii Caciulata. Renumit pentru tratamentele balneare efectuate in cadrul propriei baze de tratament, hotelul Caciulata pune la dispozitia turistilor 200 de camere duble si 6 apartamente, dotate cu televizor, baie proprie si minibar. Camerele sunt curate, spatioase si decorate cu bun gust. In cadrul bazei de tratament s La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Caciulata Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Impunandu-se prin grandoarea constructiei, hotelul Cozia este imposibil de trecut cu vederea, fiind situat de asemenea chiar in centrul statiunii, membru al lantului Caciulata-Cozia-Oltul. Cea mai desa forma de turism intalnita in Calimanesti este turismul balnear. Recunoscut pentru baza de tratament si medicii inalt calificatii ai acesteia, hotelul Cozia gazduieste anual mii d La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Cozia Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Hotelul Oltul este situat in centrul statiunii, chiar langa hotelul Cozia si hotelul Caciulata, toate facand parte din acelasi lant hotelier. Hotelul Oltul dispune de 242 de camere duble si 6 apartamente, insumand o capacitate de cazare de pana la 492 de locuri. Faimos pentru baza proprie de tratament, hotelul gazduieste in mod special persoane venite la tratament balenear sau La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Oltul Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Hotelul Casa Romaneasca este situtat in statiunea Calimanesti Caciulata, pe malul drept al Oltului in apropierea manastirii Cozia. Complexul hotelier Casa Romaneasca va pune la dispozitie 33 de camere duble twin, 7duble matrimoniale si 5 apartamente, dotate corespunzator standardului de 3*. Designul rustic al locatiei se imbina perfect cu mediul in care este situata, oferindu-v La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Casa Romaneasca Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Hotelul este situat in statiunea Calimanesti - Caciulata. Dotari camere: camerele fiind dotate cu baie proprie si TV. Dotari generale: hotelul are o capacitate de cazare pentru 103 locuri, restaurant, bar, parcare. La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Teilor Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Vilele Liliacul - Trandafirul sunt localizate aproape de Hotel Caciulata si de Manastirea Cozia, intr-o zona plina de verdeata, chiar in mijlocul naturii, inconjurate de peisaje unice. Vilele Liliacul - Trandafirul sunt ultimele aparitii pe piata turistica a statiunii balneo-climaterice Caciulata. Unitatea pune la dispozitia clientilor 13 camere duble si un apartamente. Dotaril La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Vila Liliacul Trandafirul Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Hotel Central este amplasat exact in centru statiunii Calimanesti cu acces direct la strada principala E81, pe malul Oltului. Hotel Central, nou revonat total (octombrie 2011) pune la dispozitia turistilor doua corpuri de cazare, respectiv corpul A cu 66 de camere duble renovate (mobila noua si reconditionata cu bai modernizate in camere), 4 garsoniere si 7 apartamente si corpu La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Central Calimanesti-Caciulata Cazare hoteluri Calimanesti-Caciulata Arata harta
Statiunea Calimanesti-Caciulata se afla in judetul Valcea la o distanta de 80 km fata de Sibiu si 20 km de Ramnicu Valcea. Statiunea este recunoscuta ca fiind locul ideal pentru odihna dar si pentru tratarea unor afectiuni cum sunt cele hepatobiliare, reumatologice, boli dermatologice sau de alta natura. Pentru turistii ajunsi in statiune avem urmatoarele recomandari in materia de obiective turistice: Muzeul Satului Valcean Bujoreni care isi are bazele inca din anul 1974, Manastirea Frasinei, Manastirea Cozia ridicata de Mircea cel Batran intre 1387-1388 aflata la 5 km de statiune, Schitul Ostrov, Parcul National Cozia sau Manastirea Turnu.
Feedback
www.anpc.gov.ro