Cazare hoteluri in Baile Olanesti

1000 de hoteluri in Romania
Filtreaza hotelurile
Stele
Tipuri de camere
Oferte Generale
Oferte Sezoniere
Facilitati
Aboneaza-te
la oferte speciale
Medie hoteluri Baile Olanesti 8.1 din 34 review-uri clienti reali.

Cazare la 4 Hoteluri in Baile Olanesti

Rezervi pe TravelRO si platesti la hotel, fara garantare cu credit card.
Sortare
arata harta
Dispunand de o pozitie privilegiata in Baile Olanesti, chiar in centrul statiunii, hotelul Tisa se afla in apropierea centrelor de interes public ale si faciliteaza accesul catre toate zonele importante. Gasindu-se chiar deasupra parcului Mihai Eminescu, locatia ofera o priveliste de vis asupra imprejurimilor. Hotelul Tisa, alaturi de pensiunea si vila cu acelasi nume, sunt des Ultima rezervare: acum 5 zile Tarife de la 70 RON/noapte/camera dubla. (md inclus)   Detalii  
Hotel Tisa Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul Suprem se afla in centrul statiunii si in imediata apropiere a celui mai important simbol al statiunii si anume Bisericuta de Lemn. Locatia pune la dispozitia turistilor 30 de camere duble, 10 apartamente si 4 camere duble dotate in plus cu o canapea extensibila, recomandate de cele mai multe ori familiilor cu copii. Camerele sunt dotate cu televizor, telefon, aer condi Tarife de la 110 RON/noapte/camera dubla.   Detalii  
Hotel Suprem Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul Central este localizat exact in centrul statiunii, la intersectia strazii Livadia si a Bailor, aflandu-se pe malul drept al raului Olanesti. Hotelul Central este o constructie recenta, inaugurata in anul 2005 si renovata integral in anul 2011, fiind clasificata la categoria de 3 stele. Hotelul dispune de 30 de camere duble, cu o arhitectura unica. Majoritatea camerelor Ultima rezervare: acum 2 saptamani Tarife de la 125 RON/noapte/camera dubla. (md inclus)   Detalii  
Hotel Central Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul Olanesti Apartaments este situat pe strada Forestierilor , intr-o zona retrasa a statiunii Baile Olanesti, pe drumul ce duce spre localitatea Comanca, intre un rau si o padure, la aproximativ 400 de metri de centrul statiunii. Ramnicu Valcea se situeaza la doar 15 km distanta de complexul Olanesti Apartments. Hotelul este una dintre cele mai noi constructii din statiune Tarife de la 0 RON/noapte/camera dubla.   Detalii  
Hotel Olanesti Apartments Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Pensiunea Trei Brazi este localizata in centrul statiunii, la 50m de Aleea Izvoarelor, avand avantajul ca faciliteaza accesul catre toate punctele de interes ale orasului. Cel mai important avantaj al pensiunii il reprezinta asezarea acesteia chiar in mijlocul naturii. Inconjurata numai de codrul verde si in deplina armonie cu mediul incojurator, locatia devine cel mai bun loc La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Pensiunea Trei Brazi Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul President este amplasat in Olanesti la o distanta de 500 m de izvoare si foarte aproape de malul raului ce poarta numele statiunii. Hotelul dispune de camere clasificate atat la 3*, cat si la 4*, dotate conform standardelor internationale. Structura acestuia este urmatoarea: 50 de locuri in 23 de camere si 2 apartamente la 3*, 28 de locuri in 13 camere si 1 apartament l La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel President Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Intr-o zona foarte linistita a Bailor Olanesti, cu peisaje deosebite in care intalnirile de afaceri se pot impleti cu relaxarea. Unitatea turistica este fondata in anul 2007,bucurandu-se de recunoastere interna dar si internationala. Hotel Bitu dispune de camere duble, garsoniere si apartamente la standarde foarte inalte, dar si de personal cu inalta calificare profesionala.Pro La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Bitu Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Pensiunea Eden, este amplasata intr-un cadru feeric, in mijlocul naturii, in vecinatatea izvoarelor de apa minerala si termala. Pensiunea pune la dispozitia turistilor 25 de locuri de cazare dispuse in 8 camere duble cu pat matrimonial si 3 apartamente cu doua camere (dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila), dotate conform standardelor de 3 stele cu TV L La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Pensiunea Eden Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotel NINA este situat in Baile Olanesti, la o distanta de 18 km de Municipiul Ramnicu Valcea Datand din 1940, hotelul Nina este modernizat dupa ultimele tendinte si exigente occidentale fiind deosebit de luxos si rafinat. El reprezinta arhitectura statiunii vechi, dar cu dotari aflate la cele mai inalte standarde internationale. Este o destinatie ideala pentru turisti sau oame La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Nina Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul este situat in statiunea Baile Olanesti pe Str.Livadia nr.5 Hotelul va ofera 50 de locuri de cazare in 21 d camere si 3 apartamente, deosebit de elegante si confortabile, avand in dotare: tv, telefon, internet, aer conditionat, minibar. Alte facilitati: sala de conferinte cu 40 de locuri dotata ultramodern, restaurant cu excelente preparate romanesti si internationale. La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Premier Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul Podium dispune de o pozitie de top in Baile Olanesti, fiind chiar in centrul statiunii. Hotelul Podium vine in intampinarea turistilor cu 12 camere duble si 4 apartamente, atent decorate, imbinand stilul clasic cu cel modern, totul avand un rezultat armonios. Camerele sunt dotate cu televizor, frigider, baie proprie si internet. Dotata cu bar, restaurant si terasa, loca La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Podium Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Amplasat chiar in centrul statiunii cu acelasi nume, hotelul Olanesti se numara printre cele mai reprezentative hoteluri din Baile Olanesti. Toate atractiile zonei se afla la mica distanta de acesta, devenind astfel si el in sine un punct de interes. Hotel Olanesti dispune de 198 de camere duble cu paturi separate, 4 camere duble cu pat matrimonial si 2 apartamente pentru cate La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Olanesti Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul se afla situat in centrul statiunii Olanesti, pe malul raului Olanesti, langa minunatul Parc "Mihail Eminescu" Hotel Stogu Olanesti va ofera 38 de locuri de cazare, astfel: 13 camere duble, 3 apartamente cu cate 2 camere. Toate camerele detin tv color, iar apartamentele 2 televizoare si frigider. La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Stogu Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Hotelul Maria este situat in incinta Complexului Palat Olanesti (Vila lui Ceausescu), intr-o zona linistita cu multa verdeata. Hotelul Maria pune la dispozitia oaspetilor un numar de 42 de camere, dispuse in 17 camere duble si 4 apartamente. Camere spatioase, dotate cu mobilier modern, TV, minibar, aer conditionat si internet de mare viteza. Hotelul dispune de un restaurat La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Hotel Maria Baile Olanesti Cazare hoteluri Baile Olanesti Arata harta
Statiunea Baile Olanesti supranumita si Izvoarele de aur se afla la o altitudine de 450 m, in partea centrala a Romaniei, in judetul Valcea, pe valea Oltului. Statiunea ocupa unul dintre primele locuri printre statiunile balneoclimaterice, fiind recunoscuta pentru numarul mare de izvoare minerale aproximativ 35, ce au proprieteti curative in afectiunile renali, hepatobiliare etc. Turistii care ajung in zona pot vizita Casa Memoriala Anton Pann, ce dateaza din secolul al XVIII-lea, Schitul Pahomie, Manastirea Frasinei situata la 25 km de Ramnicu Valcea, Manastirea Cozia aflata la 5 km de Calimanesti, Schitul Ostrov, Castrul Roman Arutela, Parcul National Cozia, Schitul Iezer precum si Manastirea Cornetu Brezoi.
Feedback
www.anpc.gov.ro