Hotel Sunrise Venus - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Sunrise stea Venus

Adresa: Strada Nicolae Iorga, Nr 50
Hotel Sunrise - Venus - poza 1 - travelro Hotel Sunrise - Venus - poza 2 - travelro
Telefon Rezervari : 0317.146.835
Hotelul Sunrise reprezinta destinatia ideala daca doriti sa petreceti un sejur relaxant pe litoralul romanesc, fiind pozitionat chiar pe plaja amenajata, cu vedere frontala catre mare.Hotelul este pozitionat la intrare in statiune, venind dinspre Jupiter.

Hotelul Sunrise reprezinta una dintre cele mai noi aparitii de pe litoralul romanesc si este pregatiti sa va intampine cu servicii de cazare si nu numai, fara cusur. Cele 17 camere, repartizate in 3 apartament, 8 duble superioare, 4 camere duble standard si 2 camere single, sunt complet renovate si dotate cu facilitati de ultima generatie, precum : televizor LCD, minibar, uscator de par, aer conidtionat, telefon, mobilier nou si modern. Camerele sunt foarte spatioase, luminoase si toate dispun de vedere catre mare.Mesele pot fi servite in cadrul restaurantului autoservire Larisa, pe baza de bonuri valorice. Personalul calificat este pregatit sa va intampine, parcarea este contra-cost, iar hotelul accepta plata cu cardul.

Hotel Sunrise - Venus - poza 3 - travelro Hotel Sunrise - Venus - poza 4 - travelro
Facilitati hotel bar parcare plata cu cardul terasa
Facilitati camera uscator par tv in camera telefon in camera minibar internet in camera camere cu balcon baie in camera aer conditionat in camera

Tarife actualizate 2018 Hotel Sunrise Venus - plata la hotel

HOTEL INCHIS IN EXTRASEZON!

Tarifele includ:
DA NU
Ora hoteliera Hotel Sunrise:
18:00:00 12:00:00
Rezerva acum si iti oferim discount la
1 restaurante din Venus