Hotel Rent For Comfort Rooms Bucuresti - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

 • 1 1000 de hoteluri in Romania
 • 2 Confirmarea pe loc
 • 3 Platesti direct la hotel
 • 4 Pret minim garantat
 • 5 Fara carte de credit

Hotel Rent For Comfort Rooms stea Bucuresti

Adresa: Str. Piata Amzei Nr 1, Str Independentei Nr 332B, Str Tache Ionescu Nr 8/8A, Str Popa Nan Nr 21
Nota de la 2 clienti
Hotel Rent For Comfort Rooms - Bucuresti - poza 1 - travelro Hotel Rent For Comfort Rooms - Bucuresti - poza 2 - travelro
Telefon Rezervari : 0317.146.835
Rent For Comfort Rooms este un complex de garsoniere si apartamente. Sunt pozitionate in diferite parti ale capitalei : strada Piata Amzei Nr.1, strada Independentei Nr. 332B-scara 3, strada Tache Ionescu nr.8 si nr.8A si pe strada Popa Nan la nr.21. Garsnoierele din Piata Amzei beneficiaza de o pozitionare ultracentrala, intersectia Piata Amzei cu Calea Victoriei. Distanta fata de principalele puncte de interes este foarte mica, statia de metrou Piata Romana este la 5 minute de mers pe jos, Centrul Vechi la o distanta de 1.5 km iar Piata Universitatii la 10 minute distanta.

Cladirea din Piata Amzei dispune de 18 camere moderne si spatioase, amenajate si dotate cu facilitatile necesare confortului dumneavoastra. Toate camerele dispun de mobilier modern, paturi matrimoniale sau separate, aer conditionat, grup sanitar propriu, internet,frigider, chicineta, telefon, incalzire centrala si uscator de par. Preturile sunt foarte avantajoase iar conditiile de cazare mai mult decat decente. Pozitionarea ultracentrala, serviciile de cazare , preturile mici si personalul bine pregatit reprezinte cele mai importante atuuri. Pe strada Independentei si pe strada Tache Ionescu nr.8 sunt cate 2 garsoniere ce au in dotare grup sanitar propriu cu cabina de dus, balcon cu vedere superba catre bulevard, frigider, cuptor cu microunde, aer conditionat, TV, iar in aceste garsoniere se pot caza maximum 2 persoane. La nr.8A pe Tache Ionescu, va intampina un apartament superb cu 3 camere ce este alcatuit din doua dormitoare si un living cu o canapea extensibila dotat cu 2 bai, bucatarie mobilata si utilata complet, 2 balcoane, unul avand vedere catre bulevard, iar celalt catre spate, aici se pot caza intre 4 - 6 persoane. Pe strada Popa Nan la nr.405 regasiti 4 apartamente situate in acelasi bloc ce sunt diferite ca amenajare, dar au aceleasi dotari : grup sanitar propriu, bucatarie complet utilata, ar capacitate maxima este de 4 persoane .

Hotel Rent For Comfort Rooms - Bucuresti - poza 3 - travelro Hotel Rent For Comfort Rooms - Bucuresti - poza 4 - travelro
Facilitati hotel internet cablu internet wireless parcare tv in living
Facilitati camera uscator par tv in camera telefon in camera internet in camera incalzire centrala frigider in camera baie in camera aer conditionat in camera

Tarife actualizate 2017 Hotel Rent For Comfort Rooms Bucuresti - plata la hotel

Tarife valabile pana la 29.12.2018 pentru Strada Piata Amzei, Nr 1  - 18 camere

Tip Camera Pax

Tarif / camera / noapte

* fara mic dejun

D - J V, S
 Single 1 90 Lei 110 Lei
 Dubla Matrimoniala 2 135 Lei 160 Lei
 Garsoniera 2 160 Lei 180 Lei
 Apartament 2 dormitoare 4/5 270 Lei 315 Lei

* Tarifele includ cazare si TVA.

Tarife valabile pana la 29.12.2018 pentru Strada Independentei nr 332B, scara 3 - 2 garsoniere

Tip Camera Pax

Tarif / camera / noapte

* fara mic dejun

D - J V, S
 Garsoniera 2 180 Lei 220 Lei

* Tarifele includ cazare si TVA.

Structura camere:

* Garsoniera cu pat matrimonial: x2 garsoniere cu baie proprie cu cabina de dus, balcon cu vedere la bulevard, frigider, cuptor microunde, Aer conditionat, Tv. Capacitate 2 persoane fiecare.

Tarife valabile pana la 29.12.2018 pentru strada Tache Ionescu nr 8 - 2 garsoniere

Tip Camera Pax

Tarif / camera / noapte

* fara mic dejun

D - J V, S
 Garsoniera 2 135 Lei 160 Lei

* Tarifele includ cazare si TVA.

Structura camere:

Garsoniera cu pat matrimonial: x2 garsoniere cu baie proprie cu cabina de dus, balcon cu vedere la bulevard, frigider, cuptor microunde, Aer conditionat, Tv. Capacitate 2 persoane fiecare.

Tarife valabile pana la 29.12.2018 pentru Strada Tache Ionescu nr 8A - 1 apartament 3 camere

Tip Camera Pax

Tarif / camera / noapte

* fara mic dejun

D - J V, S
 Apartament 2 dormitoare 4 - 6 315 Lei 360 Lei

* Tarifele includ cazare si TVA.

Structura camere:

Apartament cu 2 dormitoare: x1 APARTAMENT CU 3 CAMERE ( doua dormitoare si living cu canapea extensibila) dispune de 2 bai, bucatarie utilata complet, 2 balcoane, unul cu vedere la bulevard, celalalt spre spate. Capacitate 4-6 persoane.

Tarife valabile pana la 29.12.2018 pentru Strada Popa Nan nr 21 - 4 apartamente

Tip Camera Pax

Tarif / camera / noapte

* fara mic dejun

D - J V, S
 Apartament 2 camere 4 225 Lei 270 Lei

* Tarifele includ cazare si TVA.

Structura camere:

Apartament cu 2 camere ( un dormitor si un living cu canapea extensibila fiecare( : x4 apartamente fiecare dotat cu baie proprie, bucatarie utilata complet, capacitate 4 persoane fiecare.
 


Tarifele includ:
DA NU
Ora hoteliera Hotel Rent For Comfort Rooms:
14:00:00 12:00:00

Comentarii clienti Hotel Rent For Comfort Rooms Bucuresti

Nota medie
de la 2 clienti

7.8

Comentarii reale, scrise de clienti dupa sejurul lor la Hotel Rent For Comfort Rooms

 • Personal
 • 8
 • Servicii/facilitati
 • 7
 • Curatenie
 • 7
 • Confort
 • 7
 • Calitate/pret
 • 8
 • Localizare
 • 10

Diaconescu Daniela
19-04-2017 Sejur Aprilie 2017

Garsoniera din tache ionescu nr. 8 - nota buna pentru localizare, prezenta balconului cu o oarecare vedere la bulevardul magheru si amabilitatea doamnei de la agentie pentru ca sincer am innebunit-o cu telefoanele. Curatenia nu era gata la ora 14 cand e check-in-ul, asa ca am fost nevoiti sa mai pierdem vremea prin oras. Cand am ajuns, garsoniera nu era semnalizata in nici un fel, nici nu ni s-a zis unde anume trebuie sa intram, erau 3 usi la etajul cu pricina.Un telefon si am rezolvat. In baie nu exista hartie igienica, printr-un nou telefon s-a rezolvat. Garsoniera este situata la etajul 7, dar liftul este un cosmar, mai ales pentru claustrofobici. Latimea acestuia este de maxim o persoana daca sta inghesuita, doua persoane incap cam greu in lift si daca mai exista si bagaje acest lucru este aproape imposibil. Daca nu ti se spune smecheria de la usile de la intrarea in bloc, risti sa ramai blocat pe afara, lucru care ni s-a intamplat chiar in seara de inviere dar s-a rezolvat cu un telefon la aceeasi doamna de la agentie care a aratat maxim de amabilitate. Alt minus ar fi ca in afara de chiuveta de la baie nu mai exista alta, farfuriile trebuie spalate acolo, cu mana, fiindca vreun burete de bucatarie nu exista. Fiind vorba de o garsoniera m-as fi asteptat la un spatiu mai generos. Ar fi fost buna o mocheta ceva pe jos, in camera, dar cum am vazut din poze ca asa ceva nu exista, macar nu aveam asteptari mai mari, ne-am asumat. Per total, n-as recomanda locatia asta.

6.7

Diaconescu Daniela
17-02-2017 Sejur Februarie 2017

9

Rezerva acum si iti oferim discount la
43 restaurante din Bucuresti