Hotel Pensiunea Dracula Arefu - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Pensiunea Dracula stea Arefu

Adresa: Comuna Arefu, Sat Capataneni, Jud. Arges
Hotel Pensiunea Dracula - Arefu - poza 1 - travelro Hotel Pensiunea Dracula - Arefu - poza 2 - travelro
La acest hotel momentan nu se pot face rezervari pe website-ul nostru.
Complexul Dracula este amplasat pe DN7C Transfagarasan in comuna Arefu, Sat Capataneni la aproximativ 1 km distanta de Cetatea Poienari si 6 km distanta fara de Barajul Vidraru.

Complex turistic Dracula este format din 3 corpuri dispuse pe ambele parti ale DN7C Transfagarasan. In Corpul A – Cladirea Principala se afla Pensiunea Dracula 1 clasificata la categoria de 4 ****. Aceasta este amplasata pe malul raului Arges si dispune de 10 camere duble si triple amplasate la primul etaj, iar la mansarda regasim 4 apartamente si doua camere. La parterul cladirii se afla restaurantul cu specific traditional unde se pot servi mesele principale ale zilei. In curtea corpului A va puteti destinde pe terasa spatioasa unde se afla si un spatiu special amenajat pentru gratar, centrul SPA (piscina interioara incalzita, piscina pentru copii mici 3 - 6 ani, jacuzzi, sala fitness si sauna), precum si un spatiu special amenajat pentru activitati in aer liber (tir cu arcul, tir air soft, bocha, darts). In Corpul B denumit Cladirea Bradut este clasificat la categoria de hostel 3 *** pe partea dreapta a DN7C din directia Curtea de Arges unde regasim 30 de camere duble, triple si cvatruple dispuse pe mai multe etaje. Toate camerele sunt spatioase (20 mp) si sunt dotate cu bai proprii si TV LCD. Sala de conferinte a complexului se gaseste in corpul B. In Corpul C se afla Pensiunea Dracula de 3 ***, amplasata tot pe partea dreapta a DN7C din directia Curtea de Arges. Acest Corp este format din 15 camere duble si triple situate pe doua etaje. Toate camerele sunt dotate conform standardelor de 3 *** cu bai proprii si TV. In Curtea corpurilor B si C se afla locul de joaca pentru copii (balansoare, leagane, tobogane si casute), zona de agrement a Parcului de Aventura Dracula compusa dintr-un traseu de aventura la inaltime, o tiroliana, un panou de catarare, bile de mers pe apa, tir cu arcul si tir Air Soft. Pentru completarea zonei de relaxare in aer liber regasim mai multe foisoare si leagane, amfiteatrul complexului si centrul de inchiriere biciclete.

Hotel Pensiunea Dracula - Arefu - poza 3 - travelro Hotel Pensiunea Dracula - Arefu - poza 4 - travelro
Facilitati hotel bar biliard foisor in curte frigider in vila gratar barbeque internet wireless loc amenajat de joaca parcare ping pong piscina acoperita plata cu cardul restaurant sala de conferinte sala de fitness sauna terasa
Facilitati camera tv in camera internet in camera incalzire centrala camere cu balcon baie in camera
Tarifele includ:
DA DA
Ora hoteliera Hotel Pensiunea Dracula:
12:00:00 12:00:00