Hotel Lyra Oradea - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Lyra stea Oradea

Adresa: Str. Calea Clujului, nr. 195
Hotel Lyra - Oradea - poza 1 - travelro Hotel Lyra - Oradea - poza 2 - travelro
La acest hotel momentan nu se pot face rezervari pe website-ul nostru.
Hotelul Lyra este pozitionat la doar 5 minute de centrul orasului Oradea si 20 de minute de aeroport, pe drumul European E60 si in proximitatea companiei Plastor.

Prin design-ul arhitectural modern si amenajarea interioara a camerelor ce denota eleganta si rafinament, Hotelul Lyra asigura oaspetilor sai servicii si facilitati la un raport calitate-pret avantajos. Toate cele 24 de camere ale unitatii asigura un confort sporit, fiind dotate cu : grup sanitar propriu, birou, televizor, internet (prin cablu), aer conditionat, minibar . Sala de conferinte este echipata corespunzator (TV LCD, videoproiector, computer, DVD si internet) si detine o capacitate de 10 locuri, fiind destinata intalnirilor de tip business. Alte facilitati puse la dispozitia oaspetilor hotelului sunt : seif la receptie, serviciu de trezire, spalat-calcat lenjerie, parcare gratuita (10 locuri), plata cu carti de credit, inchiriere uscator de par, umbrele, vanzare obiecte cosmetice si suveniruri, transfer de la gara sau aeroport, parteneriat servicii taxi, calculator cu acces la internet, servicii secretariat�: copii documente, transmitere fax .

Hotel Lyra - Oradea - poza 3 - travelro Hotel Lyra - Oradea - poza 4 - travelro
Facilitati hotel accepta animale bar fax la dispozitia turistilor internet cablu internet wireless parcare plata cu cardul sala de conferinte sala de mese sanie cu cai seif la receptie spalatorie tv in living
Facilitati camera tv in camera minibar internet in camera incalzire centrala baie in camera aer conditionat in camera
Tarifele includ:
DA DA
Ora hoteliera Hotel Lyra:
12:00:00 12:00:00

Galerie foto Hotel Lyra Oradea

Rezerva acum si iti oferim discount la
2 restaurante din Oradea