Hotel Larisa Azuga - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Larisa stea Azuga

Adresa: Str. Ritivoiului FN, 105100, Azuga, Jud. Prahova
Hotel Larisa - Azuga - poza 1 - travelro Hotel Larisa - Azuga - poza 2 - travelro
La acest hotel momentan nu se pot face rezervari pe website-ul nostru.
Hotelul Larisa este localizat pe malul raului Azuga, la distanta de 50m de Partia Sorica si la doar 15 min pe jos fata de Partia Cazacu, intr-un cadrul natural de vis, in apropierea Rezervatiei Naturale Unghia Mare, Clabucetul Azugii si Valea Cazacului.

Localizat in plin cadru montan, Hotelul Larisa este destinatii ideala pentru iubitorii sporturilor e iarna, aflandu-se la 5 minute de mers pe jos de Partia Sorica. Adresandu-se unui segment de clienti variat, locatia pune la dispozitia clientilor o gama variata de camere incercand sa fie pe gusturile tuturor. Hotelul dispune de 12 camere duble matrimoniale si 4 duble twin, 12 garsoniere si 2 apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu televizor, grup sanitar propriu, internet si incalzire centrala, pentru a va asigura tot confortul. De la balconul camerelor puteti admira imprejurimile, decorul natural fiind unul de exceptie. Pentru a lua masa in acelasi cadru de vis, hotelul va pune la dispozitie 2 restaurante pentru 150 de locuri, unde puteti incerca deliciile bucatariei internationale dar si preparate romanesti. Clientii din categoria business se pot bucura de o sala de conferinte cu capacitatea de 60 de locuri, dotata cu aparatura necesara desfasurarii proiectelor dvs. . Pentru siguranta turistilor hotelul dispune de parcare proprie pazita.

Hotel Larisa - Azuga - poza 3 - travelro Hotel Larisa - Azuga - poza 4 - travelro
Facilitati hotel bar internet wireless restaurant sala de conferinte seif la receptie terasa
Facilitati camera tv in camera telefon in camera internet in camera incalzire centrala frigider in camera camere cu balcon baie in camera
Tarifele includ:
DA DA
Ora hoteliera Hotel Larisa:
14:00:00 12:00:00
Rezerva acum si iti oferim discount la
4 restaurante din Azuga