Hotel Bucovina Vatra Dornei - Cazare

1000 de hoteluri in Romania

  • 1 1000 de hoteluri in Romania
  • 2 Confirmarea pe loc
  • 3 Platesti direct la hotel
  • 4 Pret minim garantat
  • 5 Fara carte de credit

Hotel Bucovina stea Vatra Dornei

Adresa: Str. Republicii, Nr. 35
Hotel Bucovina - Vatra Dornei - poza 1 - travelro Hotel Bucovina - Vatra Dornei - poza 2 - travelro
La acest hotel momentan nu se pot face rezervari pe website-ul nostru.
Hotelul Bucovina se afla pozitionat la intrarea in Vatra Dornei, intr-o zona linistita, pe malul drept al raului Dorna. In imediata apropiere este si drumul ce duce spre Bistrita, E 576.

Pozitionat intr-o zona linistita, in mijlocul naturii, hotelul va invita sa petreceti un sejur relaxant, departe de stresul si agitatia cotidiana. Locatia dispune de 5 camere duble cu pat matrimonial, 19 camere duble twin, 6 triple, 4 camere single, 5 apartamente la etajul 2 si 4 apartamente la etajul 4, dotate cu pat matrimonial in dormitor si living. Toate spatiile de cazare sunt mobilate modern, dispun de televizor, baie proprie, balcon si incalzire centrala. Camerele sunt spatioase si luminoase, asigurand un sejur confortabil. La restaurantul hotelului veti gasi un meniu variat, ce va poarta din bucataria bucovineana pana la bucatariile internationale, putand sa va delectati cu preparatele atent gatite de maestrii nostri bucatari. La bar puteti incerca freshuri racoritoare din fructe proaspete, bauturi fine sau vinuri din cele mai bune soiuri.

Hotel Bucovina - Vatra Dornei - poza 3 - travelro Hotel Bucovina - Vatra Dornei - poza 4 - travelro
Facilitati hotel bar parcare restaurant sala de conferinte
Facilitati camera tv in camera telefon in camera minibar jacuzzi in camera frigider in camera camere cu balcon baie in camera
Tarifele includ:
DA NU
Ora hoteliera Hotel Bucovina:
12:00:00 12:00:00
Rezerva acum si iti oferim discount la
1 restaurante din Vatra Dornei